Vetschort buik

Je vet weg binnen een uur?

Deel 1 wordt iets verderop weer zijdelings side-to-side aan een lager gedeelte van de dunne darm 3 verbonden zodat gal en andere sappen hun weg kunnen vervolgen tbv de spijsvertering. De operatie wordt tegenwoordig steeds vaker als kijkoperatie uitgevoerd waarbij in essentie dezelfde ingreep wordt uitgevoerd maar dan slechts via enkele kleine sneetjes in de bovenbuik.

Via de anastomose tussen de maagrest M en de dunne darm 2 kan het voedsel verder in de dunne darm Y. Bij deze operatie is gekozen voor het Roux-en Y-principe waardoor gal- en alvleesklier sappen via een omleiding naar een lager gedeelte van de dundarm worden geleid zodat het niet in contact komt met het maagslijmvlies.

Op de figuur links het beeld van opname met een CT-scan waarbij dwars-doorsnede-opnames van het lichaam worden gemaakt "plakjes" waarbij je als het ware van onderaf tegen het lichaam kijkt: Stap 4: Totaal beeld van reconstructie:

Boek afvallen

  • Om later littekens zo goed mogelijk te kunnen verbergen, wordt de snede net boven de liesplooi en boven het schaambeen gemaakt.
  • Narcose of ruggeprik Voor de operatie krijgt een ruggenprik waarbij alleen uw onderlichaam verdoofd wordt of u gaat geheel onder narcose. Viscerale manipulaties worden veel gebruikt onder osteopaten.
  • Iedereen die een grote cosmetische ingreep laat verrichten dient goed gezond te zijn. Na 65 kilo afgevallen te zijn bleef ik met een enormen buik zitten.

De behandeling vindt plaats onder algehele narcose. Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Wijnberg BIG:

Vetschort buik
Rated 5/5 based on 27 review
hoe verbrand ik vet op buik billen en benen 222 | 223 | 224 | 225 | 226 dieet wat makkelijk vol te houden is